menu deukeut

Jaringan MEDIA DUNIA

sebaran siaran pers jaringan média dunya di 166 nagara
sebaran siaran pers di eropa, uk, india, timur tengah, afrika, perancis, belanda, belgia, italia, spanyol, jerman, austria, swiss, asia tenggara, jepang, korea selatan, china ageung, vietnam, thailand, indonesia, malaysia, Southamerica, Rusia, nagara-nagara cis, Australia, Selandia Baru sareng seueur deui
eusi basa dina basa Inggris, Jerman, Belanda, Perancis, Portugis, Arab, Jepang, Korea, Cina, Vietnam, Indonesia, Thailand, Melayu, Rusia, Italia, Spanyol, 11 basa India (Hindi, Marathi, Gujarati, Tamil, Hindi, Bengali , kannada, oriya, punjabi, urdu, malayalam sareng bahasa afrika)

Pamasangan online dijamin pikeun ningkatkeun SEO sareng bagi média sosial

Mitra Jaringan Média Dunya kalayan situs wéb anu on-line sareng patalimarga tinggi anu terhormat, masing-masing di Asia Pasipik sareng sacara internasional pikeun nyayogikeun siaran anjeun sahingga tiasa percanten sareng algoritma pamilarian, hasilna unggal unleash ningkat sareng ikon média sosial, sahingga berita-situs pamiarsa bakal ngabagi Kaluaran anjeun. Ku cara ieu, jangkauan Media ngabantosan pangaruh anjeun kana média sosial.

Jangkauan Media Média Dunya ngagaduhan langkung ti 100000 mitra média anu terhormat sareng berita kami bakal diulas di Yahoo, Bing, Google, Feeds Financial, Newswires, Blog post, saluran radio, televisi, google voice, koran, magazines, Social Syndication sareng seueur deui

Bungkusan kami

Pakét India

Pakét Éropa

Pakét Asia

Pakét Wétan Tengah & Afrika

Amérika Kidul Bungkusan

USA & Kanada Paket

Paket Oceania

Bungkusan Cis Countries

unnamed

Pakét Dunya

Ngawengku aksés kana platform Associated Press

  • Pangiriman kana rohangan berita nganggo jaringan multi-kanal
  • Dow Jones
  • Thomson Reuters
  • Agence France-Presse, Bloomberg
  • LexisNexis
  • Pencét Association

KASILIHAN ENGIN MILIK UTAMA

World Media Network Syndication & Distribution Ku mitra

  • Sindikasi massal dikirim ku NewsWires
  • Dahar Keuangan
  • agénsi
  • Publications
  • Mitra Saluran
  • telepisi
  • radio
  • sora
  • majalah
  • Pangaruh

Jasa Distribusi Siaran Pers Pangsaéna

Nyebarkeun Kaluaran Pers anjeun dina Berita Top & Situs Media Top
Kéngingkeun Feature dina ABC, NBC, CBS, FOX & Tambih deui

Kumaha Ieu Karya

hambalan 1

Pilih iket anjeun

Kami langsung ngahubungi anjeun sareng nawiskeun bongbolongan kami pikeun daptar pencét anu dituju numutkeun eusi siaran pers anjeun.

hambalan 2

Kirimkeun siaran pers anjeun

Éditor anu ngalaman nyerat siaran pers anjeun numutkeun inpormasi anu anjeun pasihkeun sareng kirimkeun ka anjeun pikeun disahkeun.

hambalan 3

Lalajo berita anjeun sumebar

Kami ngawaskeun sareng ngalaporkeun sinyalna anjeun dina periode unggal dinten sareng mingguan saatos disebarkeun.

Pencét daptar anu diluyukeun sareng kontén, target pamiarsa, industri sareng kabutuhan

Ngamimitian Gancang

Ladenan sebutan Warta Nomer # 1

GetFeatured tiasa ngamankeun paparan mérek pikeun bisnis anjeun ku medarkeun kontén kualitas luhur dina situs wéb anu dipercaya anu dipercaya ku Google sareng pamiarsa. Warta mérek nyebatkeun ngawangun otoritas halaman wéb anjeun sareng nyetir patalimarga organik sareng kalungguhan. bari metakeun backlinks kualitas luhur.

Naha Pilih Kami Kanggo Kaluaran Pers Anjeun

Kéngingkeun ROI tina ngaleupaskeun Kampanye anjeun Kéngingkeun Unggul sadayana ngeunaan hasil. kami gaduh kacenderungan yakin yén ngaleupaskeun kedah ngahasilkeun buzz sareng mendakan jalma-jalma anu nyarioskeun perkawis peluncuran produk, peringatan, penghargaan, acara, atanapi pengumuman khusus anu béda.

Penempatan Média anu Ngajantenkeun Bédana

GetFeatured damel caket sareng toko média luhur ti sakumna dunya, kalayan kontak média di online, siaran, sareng toko média cetak perdagangan nasional sareng régional. Kami ngagaduhan hubungan anu caket sareng éditor téknologi, éditor majalah minat awéwé, éditor majalah kadaharan, éditor perdagangan Podomoro, pangulas YouTube, pangaruh kabugaran, produser siaran, sareng seueur deui. Hubungan otentik kami ngajantenkeun gampang pikeun kami ngabagi carita anjeun ngalangkungan wawancara, siaran pers, nada anu disesuaikan, sareng jalan sanésna pikeun ningkatkeun pangakuan mérek sareng liputan média.

Paparan Merk: Masa Depan Ngawangun Link

Di GetFeatured, urang terang hubungan ngajalankeun bisnis. Ieu sababna urang bangga kana hubungan anu mantep sareng penerbit anu dipercaya dina sagala rupa industri. Klién kami parantos diulas dina halaman wéb anu terkenal sapertos Forbes.com, toko Media Media, NBC Media outlet, CBS Media outlet, Fox Media outlet, CW Media outlet. Pasar Ask.com, Toko Media NYSE, Nasdaq Media outlet, Associated Press, ANI. Reuters, kali Hindustan, TOI, express India, Market Watch, PharmaWeb. Benzina Street Insider, Mid day sareng seueur deui

Cara panggampangna pikeun ngahontal média

Pencét daptar anu diluyukeun sareng kontén, target pamiarsa, industri sareng kabutuhan

0 +
nagara
0 +
jasa
0 +
JASA KENDARA
0 +
AWAM

Dipercanten ku Rébuan Startups, Businesses, Digital Marketing, PR Agencies & lead generasi

konsultasi-3031678_640

Mitra konsultan jaringan média dunya

Mitra jaringan média dunya sareng konsultan anu tiasa masihan pendapat ahli pikeun biaya atanapi tiasa damel sareng kami pikeun klien kami dina bisnis, pendidikan, hukum, patuh pangaturan, sumberdaya manusa, pamasaran, hubungan umum, média sosial, kauangan, perawatan kaséhatan, rékayasa atanapi sagala bidang khusus.
kertas-3213924_640

Jaringan Média Jaringan Media-Marketing Mitra

  1. Kemitraan Afiliasi: Mitra anu ngajalankeun pangunjung kana situs anjeun
  2. Kemitraan Rujukan: Mitra dipercaya anu ngarujuk konsumén ka anjeun bisnis
  3. Kemitraan Aliansi: Mitra anu ngabagi konsumén nyebarkeun kasadaran sareng ngajual produk masing-masing pasangan salaku tukeran
  4. Kemitraan Reseller: Mitra anu mésér barang atanapi jasa tina bisnis anjeun kalayan tujuan pikeun ngajual deui éta sareng salaku imbalan anjeun mayar komisi perséntase pikeun aranjeunna
pangusaha-2904772_640

kalungguhan Generation

Jaringan média dunya mangrupikeun platform dimana Leads sumping sacara digital ngalangkungan pamasaran online, média sosial, pamasaran Email, iklan online ngalangkungan rujukan pribadi, ngalangkungan telepon ku perusahaan atanapi telemarketer, ngalangkungan pariwara, sareng acara.

Jaringan Média Dunya - Jinis Pemasaran

  • Marketing basis Akun
  • affiliate Marketing
  • Marketing Affinity
  • Pamasaran Tatanén
  • Marketing Aliansi
  • Pamasaran ambush
  • Pamasaran Analitik
  • Pasal Marketing
  • B2B Marketing
  • B2C Marketing
  • B2P Marketing
  • Pamasaran Tatakrama
  • Marketing Blackhat
  • Pemasaran Brand
  • Bata sareng mortir Marketing
  • Buzz Marketing
  • Call Center Marketing
  • Kampus Marketing
  • Pamasaran Katalog
  • Nyababkeun Marketing
  • Pamasaran Selebritis
  • Pamasaran Channel
  • Tutup Range Marketing
  • Panutup Loop Marketing
  • Awan Marketing
  • Pamasaran Komunal
  • Pamasaran Komunitas
  • Pamasaran Komputasional
  • Marketing-Dibangkitkeun konsumén
  • eusi Marketing
  • Pamasaran Kontekstual
  • Pamasaran Laju Konversi
  • Pamasaran Koperasi
  • Pamasaran Perusahaan
  • Palang-Média Marketing
  • Pamasaran Databés
  • Pamasaran pertahanan
  • Marketing langsung
  • Marketing Surat langsung
  • Pemasaran ngaganggu
  • Pamasaran Diversitas
  • Drip Marketing

  • Marketing Ecommerce
  • surélék Marketing
  • Pamasaran Wirausaha
  • Pamasaran Étika
  • Pamasaran Evangelism
  • Pamasaran Acara
  • Expeditionary Marketing
  • Pamasaran Facebook
  • Marketing sawah
  • Flanking Marketing
  • geomarketing
  • Pemasaran Global
  • Pamasaran Héjo
  • Pamasaran Gerilya
  • Pamasaran Horisontal
  • Marketing inbound
  • Pamasaran Industri
  • Marketing Influencer
  • Pamasaran Informasional
  • Pamasaran Dina-buruan
  • Pamasaran Terpadu
  • Pamasaran Interaktif
  • Internét Marketing
  • Pamasaran Internal
  • Pemasaran Internasional
  • Pamasaran otak kénca
  • Pemasaran Lokal
  • Pamasaran buntut panjang
  • Pamasaran Kasatiaan
  • Megamarketing
  • mobile Marketing
  • Multichannel Marketing
  • Pamasaran multi-tingkat
  • Neuromarketing
  • Pamasaran buletin
  • Pamasaran Lengkep-Pangalusna-Aksi
  • Niche Marketing
  • Pamasaran Non-tradisional
  • Pamasaran karasa
  • Marketing offline
  • Marketing hiji-hiji
  • Pamasaran Outbound
  • Pamasaran Luar

  • Pay-per-klik Marketing
  • Pamasaran Marketing
  • Pamasaran Idin
  • Pamasaran Pribadi
  • Pamasaran Persuasi
  • Titik Penjualan Marketing
  • Pasang Pencét Marketing
  • Marketing Precision
  • Pamasaran Produk
  • Pamasaran Promosi
  • Pamasaran Deukeutna
  • Tarik Marketing
  • Pamasaran Push
  • Pamasaran waktos-nyata
  • Marketing rujukan
  • Pamasaran Hubungan
  • Remarketing
  • Bales Marketing
  • Pamasaran Balik
  • Pamasaran Ilmiah
  • Marketing search
  • Timer Marketing
  • Pamasaran Jasa
  • Pamasaran Marketing
  • Pamasaran Shotgun
  • Pemasaran Sosial
  • Pamasaran Olahraga
  • Siluman Marketing
  • Pamasaran Jalanan
  • Target Marketing
  • Marketing teknis
  • Telemarketing
  • Pemasaran Waktos
  • Trade Tembongkeun Marketing
  • Pamasaran Tradisional
  • Marketing Undercover
  • Pamasaran anu dihasilkeun ku pangguna
  • Pamasaran nangtung
  • Pemasaran Viral
  • Marketing web
  • Pamasaran Kecap-of-sungut
  • Pemasaran Pemuda

  • Pamasaran Perumahan
  • média sosial Marketing
  • Pamasaran Asuransi
  • Pemasaran Eceran 
  • Pamasaran Pantun
  • Produk & ulasan
  • Pamasaran Listing Bisnis Kota
  • Pamasaran Blogger
  • eusi Marketing 
  • Pamasaran Travel 
  • Restoran Pamasaran
  • Pamasaran Hubungan Masyarakat 
  • Pamasaran Asosiasi
  • Pamasaran LSM
  • Pamasaran Kaséhatan
  • Marketing Pariwisata Médis 
  • Ngadamel Di India Marketing
  • Marketing Pariwisata
  • Pamasaran sora
  • produk kauangan Marketing 
  • pamasaran Festivals pamasaran 
  • Pamasaran Pilem 
  • Pamasaran Francais
  • Pamasaran Média
  • Pamasaran Airlines 
  • Marketing Pangiriman 

wartos