Menyja afër

RRJETI I BOTORLDS S MEDIAVE

shpërndarja e njoftimit për shtyp të rrjetit mediatik botëror në 166 vende
shpërndarja e njoftimit për shtyp në Evropë, Britani të Madhe, Indi, Lindje e Mesme, Afrikë, Francë, Holandë, Belgjikë, Itali, Spanjë, Gjermani, Australi, Zvicër, Azinë Juglindore, Japoni, Koreja e Jugut, Kina më e madhe, Vietnami, Tajlanda, Indonezia, Malajzia, southamerica, rusia, vendet e cis, Australia, Zelanda e Re dhe më shumë
Përmbajtja e gjuhëve në anglisht, gjermanisht, Hollandisht, Frëngjisht, Portugez, Arabisht, Japonisht, Koreane, Kineze, Vietnamisht, Indonezisht, Tailandeze, Malajze, Rusisht, Italisht, Spanjisht, 11 gjuhë indiane (hindisht, marathi, gu guitar, tamil, telugu, bengali , kannada, oriya, panxhabisht, urdu, malajalame dhe gjuhë afrikane)

Postime të garantuara në internet për të rritur SEO dhe ndarjen e mediave sociale

Rrjeti Botëror i Partnerëve të Mediave me uebfaqe të vlerësuara on-line dhe me trafik të lartë të lajmeve, secili në Azi Paqësor dhe ndërkombëtarisht për të pritur botimet tuaja në mënyrë që të bëjnë besim me algoritmet e kërkimit, duke rezultuar në çdo lëshim të rritet me ikonat e mediave sociale, pra faqet e lajmeve lexuesit do të ndajnë njoftimet tuaja. Në këtë mënyrë, arritja e medias ndihmon në rritjen e ndikimit tuaj në mediat sociale.

Rrjeti Botëror i Mediave ka mbi 100000 partnerë të vlerësuar të mediave dhe lajmet tona shfaqen në Yahoo, Bing, Google, Burime Financiare, Newswires, Postime Blog, kanale radio, televizion, google voice, gazetë, revista, Sindikata Sociale dhe shumë më tepër

Paketat tona

Paketat e Indisë

Paketat e Evropës

Paketat e Azisë

Paketat e Lindjes së Mesme dhe Afrikës

Paketat e Amerikës së Jugut

Paketat e SHBA dhe Kanada

Paketat e Oqeanisë

Paketat e Vendeve të Cis

i papërmendur

Paketat Botërore

Përfshin hyrjen në platformat e Associated Press

 • Dorëzimi në redaksi duke përdorur një rrjet me shumë kanale
 • Dow Jones
 • Thomson Reuters
 • Agjencia France-Presse, Bloomberg
 • LexisNexis
 • Shoqata Press

VIZIBILITETI KRYESOR I K ENRKIMIT

Sindikata & Shpërndarja e Rrjetit Botëror të Mediave nga partnerët

 • Sindikata masive dërguar nga NewsWires
 • Burimet financiare
 • Agjencitë
 • Publikime
 • Partnerët e Kanalit
 • televizion
 • radio
 • Revista
 • influencers

Shërbimi më i mirë i shpërndarjes së njoftimit për shtyp

Publikoni njoftimin tuaj për shtyp në faqet kryesore të lajmeve dhe mediave
Bëhuni të Jashtëm në ABC, NBC, CBS, FOX dhe më shumë

How It Works

HAPI 1

Zgjidhni paketën tuaj

Ne ju kontaktojmë menjëherë dhe ju ofrojmë sugjerimet tona për listën e shënjestruar të shtypit sipas përmbajtjes së njoftimit tuaj për shtyp.

HAPI 2

Dorëzoni njoftimin tuaj për shtyp

Redaktorët me përvojë shkruajnë deklaratën tuaj për shtyp sipas informacionit që ju jepni dhe jua dërgojnë atë për miratim.

HAPI 3

Shikoni ndërsa lajmet tuaja përhapen

Ne monitorojmë dhe raportojmë mbulimin tuaj në periudhat ditore dhe javore pas shpërndarjes.

Shtypni listat e përshtatura për përmbajtjen tuaj, audiencën e synuar, industrinë dhe nevojat tuaja

Filloni shpejt

# 1 Shërbimi i Përmendjes së Lajmeve të Markave

GetFeatured mund të sigurojë ekspozim të markës për biznesin tuaj duke publikuar përmbajtje me cilësi të lartë në faqet e internetit me reputacion të besuar nga Google dhe lexuesit. Lajmet e markave përmendin ndërtimin e autoritetit të faqes suaj të internetit dhe drejtimin e trafikut organik dhe drejtuesve. ndërsa grumbullon backlinks me cilësi të lartë.

Pse të na zgjidhni për njoftimin tuaj për shtyp

Merrni Roi nga Fushata juaj e lëshimit Get Featured është e gjitha rezultate shqetësuese. ne kemi një tendencë të besojmë se një lëshim duhet të gjenerojë gumëzhitje dhe të gjejë individë që flasin në lidhje me lansimin e produktit tuaj, përkujtimin, çmimin, ngjarjen ose njoftime të ndryshme speciale.

Vendosjet në media që bëjnë një ndryshim

GetFeatured punon ngushtë me media të larta nga e gjithë bota, me kontakte mediatike nëpër media kombëtare të shtypura dhe rajonale, transmetuese dhe tregtare. Ne kemi lidhje të ngushta me redaktorët e teknologjisë, redaktorët e revistave me interes të grave, redaktorët e revistave ushqimore, redaktorët e tregtisë së kujdesit shëndetësor, vlerësuesit e YouTube, ndikuesit e fitnesit, prodhuesit e transmetimeve etj. Marrëdhënia jonë autentike na e bën të lehtë për të ndarë historinë tuaj përmes intervistave, njoftimeve për shtyp, fushave të përshtatura dhe rrugëve të tjera për të përmirësuar njohjen e markës dhe mbulimin mediatik.

Ekspozimi i markës: E ardhmja e ndërtimit të lidhjeve

Në GetFeatured, ne e dimë se marrëdhëniet drejtojnë bizneset. Kjo është arsyeja pse ne jemi krenarë për marrëdhëniet tona të krijuara me botues të besuar në industri të ndryshme. Klientët tanë janë paraqitur në faqet e internetit me reputacion të tillë si Forbes.com, ABC Media media, NBC Media Outlets, CBS Media Outlets, Fox Media Outlets, CW Media Outlets. Ask.com Tregjet, Media NYSE, Media Nasdaq, Associated Press, ANI. Reuters, Hindustan times, TOI, Indian express, Market Watch, PharmaWeb.Benzina Street Insider, Mid day dhe më shumë

Mënyra më e lehtë për të arritur mediat

Shtypni listat e përshtatura për përmbajtjen tuaj, audiencën e synuar, industrinë dhe nevojat tuaja

0 +
SHTETE
0 +
SHËRBIME
0 +
SHIRBIMET WIRE
0 +
PUBLIKIME

Të besuar nga mijëra fillestarë, biznese, marketing dixhital, agjensi PR dhe gjenerata udhëheqëse

konsulencë-3031678_640

Partneriteti i konsulentëve në rrjetin mediatik botëror

Partnerë të rrjetit mediatik botëror me një konsulent i cili mund të japë mendim ekspert për një tarifë ose mund të punojë me ne për klientët tanë në biznes, arsim, ligj, pajtueshmëria rregullatore, burimet njerëzore, marketingu, marrëdhëniet me publikun, mediat sociale, financat, kujdesi shëndetësor, inxhinieria ose ndonjë fushë e specializuar.
letër-3213924_640

Partneritetet e marketingut të kanaleve të rrjetit botëror të mediave

 1. Partneritetet e Partnerëve: Partnerë që drejtojnë trafik në faqen tuaj
 2. Partneritetet e Referimit: Partnerë të besuar që i referojnë klientët në biznesin tuaj
 3. Partneritetet e Aleancës: Partnerë që ndajnë klientët duke përhapur vetëdijen dhe duke shitur produktet e secilit partner në këmbim
 4. Partneritetet e Rishitësit: Partnerët të cilët blejnë mallra ose shërbime nga biznesi juaj me synimin për t'i rishitur ato dhe në kthim ju u paguani atyre një përqindje komisioni
sipërmarrës-2904772_640

Generation Lead

Rrjeti botëror i mediave është një platformë ku Leads vijnë dixhitalisht përmes marketingut në internet, mediave sociale, marketingut me email, reklamave në internet përmes referimeve personale, përmes thirrjeve telefonike ose nga kompania ose tregtarët telematikë, përmes reklamave dhe ngjarjeve.

Rrjeti Botëror i Mediave - Llojet e marketingut

 • Marketingu i bazuar në llogari
 • Affiliate Marketing
 • Marketingu i afinitetit
 • Marketingu Bujqësor
 • Marketingu i Aleancës
 • Marketingu në pritë
 • Marketingu analitik
 • Marketingu i artikujve
 • Marketingu B2B
 • Marketingu B2C
 • Marketingu B2P
 • Marketingu i sjelljes
 • Marketingu Blackhat
 • Marketingu i markës
 • Marketingu me tulla dhe llaç
 • Marketingu i lëvizjeve
 • Marketingu i Qendrës së Thirrjeve
 • Marketingu në kampus
 • Marketingu i katalogut
 • Shkak Marketingu
 • Marketingu i Famshëm
 • Marketingu i kanaleve
 • Marketingu i afërt
 • Marketingu i mbyllur
 • Marketingu në re
 • Marketingu komunal
 • Marketingu në komunitet
 • Marketingu kompjuterik
 • Marketingu i gjeneruar nga konsumatori
 • Marketing Përmbajtja
 • Marketingu kontekstual
 • Marketingu i Shkallës së Konvertimit
 • Marketingu bashkëpunues
 • Marketingu i korporatave
 • Marketingu ndër-mediatik
 • Marketingu i bazës së të dhënave
 • Marketingu Mbrojtës
 • Marketingu Direkt
 • Marketing i drejtpërdrejtë i postës
 • Marketingu përçarës
 • Marketingu i larmisë
 • Marketingu me pika

 • Marketingu i tregtisë elektronike
 • Email Marketing
 • Marketingu sipërmarrës
 • Marketingu etik
 • Marketingu i Ungjillizmit
 • Marketingu i Ngjarjeve
 • Marketingu ekspeditor
 • Facebook Marketing
 • Marketingu në terren
 • Përkrahja e marketingut
 • geomarketing
 • Marketingu global
 • Marketingu i Gjelbër
 • Marketingu gueril
 • Marketingu horizontal
 • Marketing Përbrenda
 • Marketingu Industrial
 • Influencer Marketing
 • Marketingu Informativ
 • Marketingu në lojë
 • Marketingu i Integruar
 • Marketingu interaktiv
 • Internet Marketing
 • Marketingu i brendshëm
 • Marketingu Ndërkombëtar
 • Marketingu i trurit të majtë
 • Marketingu Lokal
 • Marketingu i Bishtit të Gjatë
 • Marketingu i Besnikërisë
 • Megamarketing
 • Mobile Marketing
 • Marketingu shumëkanalësh
 • Marketingu me shumë nivele
 • neuromarketing
 • Marketingu i buletinit
 • Marketingu i veprimit tjetër më i mirë
 • Marketingu i ngrohtë
 • Marketingu jo tradicional
 • Marketingu fyes
 • Marketingu jashtë linje
 • Marketingu një me një
 • Marketingu jashtë
 • Marketingu në natyrë

 • Marketingu i paguaj për klikim
 • Marketingu i Performancës
 • Marketingu i lejeve
 • Marketingu i personalizuar
 • Marketingu i Bindjes
 • Marketingu i pikës së shitjes
 • Post Kliko në marketing
 • Marketingu preciz
 • Marketingu i produkteve
 • Marketingu promovues
 • Marketingu i Afërsisë
 • Tërheq Marketingu
 • Marketingu me Push
 • Marketingu në kohë reale
 • Marketing Referimi
 • Marketingu i marrëdhënieve
 • Remarketing
 • Përgjigju marketingut
 • Marketingu i kundërt
 • Marketingu shkencor
 • Kërko Marketing
 • Vetë Marketingu
 • Shërbimet e marketingut
 • Marketingu i blerësve
 • Marketingu i gjahut
 • Marketingu shoqëror
 • Marketingu Sportiv
 • Marketingu vjedhurazi
 • Marketingu në rrugë
 • Marketingu i synuar
 • Marketingu Teknik
 • telemarketing
 • Marketingu në kohë
 • Marketingu i Tregtisë
 • Marketingu tradicional
 • Marketingu i fshehtë
 • Marketingu i gjeneruar nga përdoruesit
 • Marketingu vertikal
 • Marketingu viral
 • Marketing Web
 • Marketingu nga goja
 • Marketingu i të Rinjve

 • Marketingu i pasurive të paluajtshme
 • Marketingu i mediave sociale
 • Marketingu i Sigurimeve
 • Marketingu me pakicë 
 • Marketingu i modës
 • Produkte dhe komente
 • Marketingu i renditjes së biznesit të qytetit
 • Marketingu i blogerëve
 • Marketing Përmbajtja 
 • Marketingu në udhëtime 
 • Marketingu i Restoranteve
 • Marketingu i Marrëdhënieve me Publikun 
 • Shoqatat e marketingut
 • Marketingu i OJQ-ve
 • Marketingu shëndetësor
 • Marketingu i Turizmit Mjekësor 
 • Bëni Në Indi Marketingu
 • Marketingu i Turizmit
 • Marketingu i zërit
 • produktet financiare Marketingu 
 • marketing Festivalet e filmit 
 • Filma Marketingu 
 • Ekskluzivitet Marketingu
 • Marketingu në media
 • Marketingu i linjave ajrore 
 • Marketingu i Transportit 

Lajme