мени Затвори

СВЕТСКА МЕДИУМСКА МРЕА

дистрибуција на соопштение за светска медиумска мрежа во 166 земји
дистрибуција на соопштенија за печатот во Европа, Велика Британија, Индија, Средниот исток, Африка, Франција, Холандија, Белгија, Италија, Шпанија, Германија, Австрија, Швајцарија, Југоисточна Азија, Јапонија, Јужна Кореја, поголема Кина, Виетнам, Тајланд, Индонезија, Малезија, јужна земја, Русија, земјите на ЦИС, Австралија, Нов Зеланд и многу повеќе
јазици содржина на англиски, германски, холандски, француски, португалски, арапски, јапонски, корејски, кинески, виетнамски, индонезиски, тајландски, малезиски, руски, италијански, шпански, 11 индиски јазици (хинди, марати, гуџартик, тамил, телугу, бенгали , канада, орија, панџаби, урду, малајламски и африкански јазици)

Загарантирани објавувања преку Интернет за подобрување на оптимизацијата и споделувањето на социјалните медиуми

Партнери на Светската медиумска мрежа со ценети веб-страници за вести преку Интернет и со голем сообраќај, секоја од нив во Азија Пацифик и на меѓународно ниво, за да бидат домаќини на вашите изданија за да обезбедат доверба со алгоритмите за пребарување, што резултира во секое ослободување на порастот со иконите на социјалните медиуми, со што се работи за вести-страница читателите ќе ги споделат вашите изданија. На овој начин, Медиумите достигнуваат помага да се зголеми вашето влијание врз социјалните медиуми.

Светската медиумска мрежа има над 100000 ценети медиумски партнери и нашите новости се прикажуваат во Yahoo, Bing, Google, Financial feeds, Newswires, блог постови, радио канали, телевизија, google voice, весник, списанија, социјални синдикати и многу други

Нашите пакети

Индија пакети

Пакети во Европа

Азиски пакети

Пакети за Блискиот исток и Африка

Пакети од Јужна Америка

Пакети во САД и Канада

Пакети во Океанија

Пакети од земјите на ЗНД

неименуван

Светски пакети

Вклучува пристап до платформите на Асошиејтед Прес

 • Испорака во редакции со користење на повеќеканална мрежа
 • Дау Џонс
 • Томсон Ројтерс
 • Агенција Франс Прес, Блумберг
 • LexisNexis
 • Press Association

Главна видливост на моторот за пребарување

Синдикација и дистрибуција на светската медиумска мрежа од страна на партнерите

 • Масовна синдикација испратена од NewsWires
 • Финансиски гасови
 • Агенции
 • публикации
 • Партнери на каналот
 • телевизија
 • радио
 • Глас
 • Списанија
 • Влијатели

Најдобра услуга за дистрибуција на соопштенија за печатот

Објавете го вашето соопштение за печат на Топ нивоа на новини и медиуми на страници
Покажете се на ABC, NBC, CBS, FOX и повеќе

Како работиме

ЧЕКОР 1

Изберете го вашиот пакет

Веднаш ве контактираме и ги нудиме нашите предлози за насочената листа на печатот во согласност со содржината на вашето соопштение за печатот.

ЧЕКОР 2

Поднесете го соопштението за печатот

Искусните уредници го пишуваат вашето соопштение за печатот според информациите што ги давате и ви ги испраќаат на одобрување.

ЧЕКОР 3

Гледајте како се шират вашите вести

Ние ја следиме и пријавуваме вашата покриеност во дневни и неделни периоди по дистрибуцијата.

Притиснете списоци прилагодени на вашата содржина, целна публика, индустрија и потреби

Започнете брзо

# 1 Услуга за споменување новини за брендови

GetFeatured може да обезбеди изложеност на бренд за вашиот бизнис со објавување висококвалитетна содржина на реномирани веб-страници во кои веруваат Google и читателите. Вестите за брендот споменуваат градење на авторитет на вашата веб-страница и управување со органски сообраќај и водства. додека собираше висококвалитетни линкови.

Зошто да не изберете за соопштение за печатот

Добијте рентабилност од вашата кампања за ослободување Get Featured е сè што се однесува на резултатите. имаме тенденција да веруваме дека ова издание треба да генерира бука и да открие поединци кои зборуваат за лансирање на вашиот производ, комеморација, награда, настан или различни специјални соопштенија.

Медиумски пласмани што прават разлика

GetFeatured тесно соработува со врвни медиуми од целиот свет, со медиумски контакти низ национални и регионални мрежни мрежи, емитувани и трговски медиуми за печатење. Имаме блиски врски со уредници на технологија, уредници на списанија за жени, уредници на списанија за храна, уредници на трговски здравствени установи, рецензенти на YouTube, фитнес-влијанија, продуценти на радиодифузија и многу повеќе. Нашата автентична врска ни олеснува да ја споделуваме вашата приказна преку интервјуа, соопштенија за печат, прилагодени терени и други патишта за подобрување на препознавањето на брендот и медиумското покривање.

Изложеност на бренд: Иднината на градењето врски

На GetFeatured, знаеме дека односите ги водат бизнисите. Ова е причината зошто сме горди на нашите воспоставени односи со доверливи издавачи во различни индустрии. Нашите клиенти се најдоа на реномирани веб-страници како што се Форбс.com, ABC медиуми, NBC Media Outlets, CBS Media Outlets, Fox Media Outlets, CW Media Outlets. Пазари на Ask.com, медиуми на NYSE, медиуми на Nasdaq, Associated Press, ANI. Ројтерс, Хиндустан пати, ТОИ, индиски експрес, Маркет Воч, ФармаВеб. Улица на улицата Бензина, среден ден и повеќе

Најлесен начин да стигнете до медиумите

Притиснете списоци прилагодени на вашата содржина, целна публика, индустрија и потреби

0 +
зЕМЈИ
0 +
УСЛУГИ
0 +
Iични услуги
0 +
ОБЈАВУВАЕ

Доверба од илјадници стартапи, бизниси, дигитален маркетинг, агенции за односи со јавноста и водечки генерации

консултантски-3031678_640

Партнерство за консултанти во светска медиумска мрежа

Партнери на светската медиумска мрежа со консултант кој може да даде стручно мислење за одредена сума или може да работи со нас за наши клиенти во бизнисот, образованието, правото, регулаторна усогласеност, човечки ресурси, маркетинг, односи со јавноста, социјални медиуми, финансии, здравствена заштита, инженерство или кои било специјализирани области.
хартија-3213924_640

Партнерства за маркетинг на канал за светска медиумска мрежа

 1. Партнерства за здруженија: Партнери кои водат сообраќај кон вашата страница
 2. Партнерства за упатување: Доверливи партнери кои ги упатуваат клиентите кон вашиот бизнис
 3. Партнерства на Алијансата: Партнери кои споделуваат клиенти ширејќи свест и продавајќи ги производите на секој партнер во замена
 4. Партнерства за препродавачи: Партнери кои купуваат стоки или услуги од вашата деловна активност со намера да ги препродадат, а за возврат им плаќате процентна провизија
претприемач-2904772_640

Водечка генерација

Светската медиумска мрежа е платформа каде што Водачите доаѓаат дигитално преку онлајн маркетинг, социјални медиуми, Е-пошта маркетинг, онлајн рекламирање преку лични упати, преку телефонски повици или од страна на компанијата или телемаркетари, преку реклами и настани.

Светска медиумска мрежа - Видови маркетинг

 • Маркетинг базиран на сметка
 • Филијалата Маркетинг
 • Афинитетен маркетинг
 • Земјоделски маркетинг
 • Маркетинг на Алијансата
 • Маркетинг во заседа
 • Аналитички маркетинг
 • Маркетинг на статии
 • Б2Б маркетинг
 • Маркетинг B2C
 • Маркетинг B2P
 • Маркетинг во однесувањето
 • Маркетинг на Blackhat
 • Маркетинг на марката
 • Маркетинг со тули и малтер
 • Маркетинг на зуи
 • Маркетинг на повик центар
 • Студии врз за студентски град
 • Каталог маркетинг
 • Предизвикуваат маркетинг
 • Маркетинг на славни
 • Маркетинг на канали
 • Затвори маркетинг опсег
 • Маркетинг со затворена јамка
 • Облак маркетинг
 • Комунален маркетинг
 • Маркетинг во заедницата
 • Компјутерски маркетинг
 • Маркетинг генериран од потрошувачи
 • Содржина Маркетинг
 • Контекстуален маркетинг
 • Маркетинг со стапка на конверзија
 • Кооперативен маркетинг
 • Корпоративен маркетинг
 • Крос-медиумски маркетинг
 • База на податоци за маркетинг
 • Дефанзивен маркетинг
 • Директен маркетинг
 • Директна пошта маркетинг
 • Расиплив маркетинг
 • Разновидност маркетинг
 • Маркетинг капе

 • Маркетинг преку електронска трговија
 • E-mail маркетинг
 • Претприемачки маркетинг
 • Етички маркетинг
 • Евангелизам маркетинг
 • Маркетинг на настани
 • Експедиционен маркетинг
 • Маркетинг на Фејсбук
 • Маркетинг на терен
 • Настрана маркетинг
 • Геомаркетинг
 • Глобален маркетинг
 • Зелен маркетинг
 • Герила маркетинг
 • Хоризонтален маркетинг
 • Влезни маркетинг
 • Индустриски маркетинг
 • Influencer маркетинг
 • Информативен маркетинг
 • Маркетинг во игра
 • Интегриран маркетинг
 • Интерактивен маркетинг
 • Интернет маркетинг
 • Внатрешен маркетинг
 • меѓународен маркетинг
 • Маркетинг на левиот мозок
 • Локален маркетинг
 • Маркетинг со долга опашка
 • Маркетинг на лојалност
 • Мегамаркетинг
 • Мобилен маркетинг
 • Повеќеканален маркетинг
 • Мулти-ниво на маркетинг
 • Невромаркетинг
 • Маркетинг на билтени
 • Маркетинг на следното најдобро дејство
 • Групниот маркетинг
 • Нетрадиционален маркетинг
 • Навредлив маркетинг
 • Офлајн маркетинг
 • Маркетинг еден на еден
 • Излезен маркетинг
 • Маркетинг на отворено

 • Маркетинг со кликнување на клик
 • Перформанси маркетинг
 • Маркетинг за дозволи
 • Персонализиран маркетинг
 • Убедување маркетинг
 • Маркетинг на продажно место
 • Маркетинг на кликнување пост
 • Прецизен маркетинг
 • Маркетинг на производи
 • Промотивен маркетинг
 • Маркетинг во близина
 • Повлечете маркетинг
 • Маркетинг со притисок
 • Маркетинг во реално време
 • Маркетинг на упатување
 • Маркетинг во врска
 • Remarketing
 • Одговори маркетинг
 • Обратен маркетинг
 • Научен маркетинг
 • Пребарување маркетинг
 • Само маркетинг
 • Маркетинг на услуги
 • Продавница за маркетинг
 • Маркетинг пушка
 • Социјален маркетинг
 • Спортски маркетинг
 • Стелт маркетинг
 • Уличен маркетинг
 • Насочен маркетинг
 • Технички маркетинг
 • Телемаркетинг
 • Временски маркетинг
 • Маркетинг на трговски шоу
 • Традиционален маркетинг
 • Прикриен маркетинг
 • Маркетинг генериран од корисник
 • Вертикален маркетинг
 • Вирусен маркетинг
 • Веб маркетинг
 • Маркетинг преку уста
 • Маркетинг за млади

 • Маркетинг на недвижнини
 • маркетинг на социјални медиуми
 • Маркетинг на осигурување
 • Маркетинг на мало 
 • Моден маркетинг
 • Производи и прегледи
 • Маркетинг со списоци на деловни активности во градот
 • Маркетинг на блогери
 • Содржина Маркетинг 
 • Патнички маркетинг 
 • Маркетинг во ресторани
 • Маркетинг за односи со јавноста 
 • Здруженија маркетинг
 • Маркетинг на НВО
 • Маркетинг во здравството
 • Маркетинг за медицински туризам 
 • Маркетинг во Индија
 • Маркетинг за туризам
 • Маркетинг со глас
 • финансиски производи Маркетинг 
 • маркетинг на филмски фестивали 
 • Филмови маркетинг 
 • Маркетинг за франшизи
 • Медиумски маркетинг
 • Маркетинг на авиокомпании 
 • Маркетинг на испорака