Menu Cedhak

Jaringan MEDIA DUNIA

distribusi siaran pers jaringan media donya ing 166 negara
distribusi siaran pers ing eropa, uk, india, timur tengah, afrika, france, belanda, belgia, italia, spanyol, jerman, austria, swiss, asia tenggara, jepang, korea selatan, china sing luwih gedhe, vietnam, thailand, indonesia, malaysia, southernamerica, rusia, negara cis, australia, new zealand lan liya-liyane
konten basa ing Inggris, Jerman, Belanda, Prancis, Portugis, Arab, Jepang, Korea, Cina, Vietnam, Indonesia, Thai, Melayu, Rusia, Italia, Spanyol, 11 basa India (Hindi, Marathi, Gujarati, Tamil, Hindi, Bengali , kannada, oriya, punjabi, urdu, malayalam lan afrika)

Kiriman online dijamin kanggo nambah SEO lan enggo bareng media sosial

Mitra Jaringan Media Dunia kanthi situs web warta on-line lan lalu lintas sing dihormati, saben ing Asia Pasifik lan internasional kanggo dadi tuan rumah rilis sampeyan supaya bisa dipercaya karo algoritma telusuran, sing nyebabake saben ngeculake ditambah karo ikon media sosial, mula situs berita sing maca bakal nuduhake rilis sampeyan. Kanthi cara iki, tekan Media mbantu nambah pengaruhe ing media sosial.

Jangkauan Jaringan Media Dunia duwe luwih saka 100000 mitra media sing dikepengini lan warta kita ditampilake ing Yahoo, Bing, Google, Feeds Finansial, Newswires, Posting blog, saluran radio, televisi, google voice, koran, majalah, Sindikasi Sosial lan liya-liyane

Paket Kita

Paket India

Paket Eropa

Paket Asia

Paket Timur Tengah & Afrika

Paket Amerika Selatan

USA & Kanada Paket

Paket Oceania

Paket Negara Cis

unnamed

Paket Dunia

Kalebu akses menyang platform Associated Press

  • Pangiriman menyang ruang berita nggunakake jaringan multi-saluran
  • Dow Jones
  • Thomson Reuters
  • Agence France-Presse, Bloomberg
  • LexisNexis
  • Pencet Pers

KETAMPILAN ENGINI ENGIN UTAMA

Sindikasi & Distribusi Jaringan Media Dunia Miturut mitra

  • Sindikasi massal dikirim dening NewsWires
  • Panganan Keuangan
  • agensi
  • Publications
  • Mitra Saluran
  • Television
  • Radio
  • Voice
  • Magazines
  • Influencers

Layanan Distribusi Rilis Pers Terbaik

Nerbitaké Rilis Pers ing Situs Berita & Media Paling Ndhuwur
Ditampilake ing ABC, NBC, CBS, FOX & Liyane

Cara kerjane

STEP 1

Pilih paket sampeyan

Kita langsung ngubungi sampeyan lan nawakake saran kanggo dhaptar penet sing ditargetake miturut konten siaran pers.

STEP 2

Kirim siaran pers sampeyan

Penyunting sing duwe pengalaman nulis rilis pers miturut informasi sing diwenehake lan dikirim menyang persetujuan.

STEP 3

Watch minangka warta sampeyan nyebar

Kita ngawasi lan nglaporake jangkoan sampeyan ing saben dina lan mingguan sawise distribusi.

Dhaptar pencet sing disesuaikan karo konten, target pamirsa, industri lan kabutuhan

Miwiti Cepet

# 1 Layanan Sebutan Warta Merek

GetFeatured bisa ngamanake pajanan merek kanggo bisnis sampeyan kanthi nerbitake konten berkualitas tinggi ing situs web sing terkenal sing dipercaya Google lan sing maca. Warta merek nyebutake nggawe panguwasa situs web lan nyopir lalu lintas organik. nalika entuk backlink kualitas tinggi.

Napa Pilih Kita Kanggo Rilis Pers

Entuk ROI saka Kampanye Rilis sing Ditampilake kabeh ditampilake babagan asil. kita cenderung yakin manawa rilis kudu ngasilake rame lan nemokake wong sing ngobrol babagan peluncuran produk, pengetan, penghargaan, acara, utawa macem-macem pengumuman khusus.

Penempatan Media sing Nggawe Beda

GetFeatured bisa digunakake kanthi cedhak karo media paling populer ing saindenging jagad, kanthi kontak media ing media online, siaran, lan media cetak nasional lan regional. Kita duwe hubungan sing erat karo editor teknologi, editor majalah minat wanita, editor majalah panganan, editor perdagangan kesehatan, paninjau YouTube, pengaruh kesehatan, produsen siaran, lan liya-liyane. Hubungan autentik kita supaya gampang nuduhake crita liwat wawancara, siaran pers, nada khusus, lan dalan liyane kanggo nambah pangenalan merek lan jangkoan media.

Eksposur Merek: Masa Depan Bangunan Link

Ing GetFeatured, kita ngerti hubungan ngarahake bisnis. Mula, kita bangga bisa nggawe hubungan sing mantep karo penerbit sing dipercaya ing macem-macem industri. Klien kita wis ditampilake ing situs web sing terkenal kayata Forbes.com, outlet Media Media, NBC Media Outlet, CBS Media Outlet, Fox Media Outlets, CW Media Outlets. Ask.com Markets, NYSE Media Outlet, Nasdaq Media Outlets, Associated Press, ANI. Reuters, jaman Hindustan, TOI, Ekspres India, Watch Market, PharmaWeb. Benzina Street Insider, Dina Tengah lan liya-liyane

Cara sing paling gampang kanggo nggayuh media

Dhaptar pencet sing disesuaikan karo konten, target pamirsa, industri lan kabutuhan

0 +
negara
0 +
SERVICES
0 +
LAYANAN KAYU
0 +
PUBLIKASI

Dipercaya dening Ewonan Startup, Bisnis, Pemasaran Digital, Agensi PR & generasi utama

konsultasi-3031678_640

Kemitraan konsultan jaringan media donya

Mitra jaringan media donya karo konsultan sing bisa menehi pendapat ahli kanggo ragad utawa bisa kerja bareng karo kita kanggo klien ing bisnis, pendidikan, hukum, kepatuhan peraturan, sumber daya manungsa, pemasaran, hubungan umum, media sosial, keuangan, perawatan kesehatan, teknik utawa bidang khusus.
kertas-3213924_640

Kemitraan Pemasaran Saluran Jaringan Media Dunia

  1. Kemitraan Afiliasi: Mitra sing nggawa lalu lintas menyang situs sampeyan
  2. Kemitraan Referensi: Mitra sing dipercaya sing ngarujuk pelanggan menyang bisnis sampeyan
  3. Kemitraan Alliance: Mitra sing nuduhake pelanggan nyebar kesadaran lan adol produk saben mitra kanthi ijol-ijolan
  4. Kemitraan Reseller: Mitra sing tuku barang utawa jasa saka bisnis kanthi tujuan arep didol maneh lan minangka imbalan sampeyan mbayar komisi persentase
pengusaha-2904772_640

Generasi Lead

Jaringan media donya minangka platform sing ndadekke Digital liwat pemasaran online, media sosial, Pemasaran email, pariwara online liwat rujukan pribadi, liwat telpon liwat perusahaan utawa telemarketer, liwat pariwara, lan acara.

Jaringan Media Dunia - Jinis Pemasaran

  • Pemasaran adhedhasar akun
  • affiliate Marketing
  • Pemasaran Affinity
  • Pemasaran Pertanian
  • Pemasaran Aliansi
  • Marketing Ambush
  • Pemasaran Analitik
  • Pemasaran Artikel
  • Pemasaran B2B
  • Pemasaran B2C
  • Pemasaran B2P
  • Pemasaran Prilaku
  • Pemasaran Blackhat
  • Pemasaran Merek
  • Pemasaran Bata lan Mortar
  • Pemasaran Buzz
  • Pemasaran Pusat Panggilan
  • Pemasaran Kampus
  • Pemasaran Katalog
  • Amarga Pemasaran
  • Pemasaran Selebriti
  • Pemasaran Saluran
  • Tutup Range Marketing
  • Pemasaran Loop Ditutup
  • Pemasaran Cloud
  • Pemasaran Komunal
  • Pemasaran Komunitas
  • Pemasaran Komputasional
  • Pemasaran sing Digawe Konsumen
  • Content Marketing
  • Pemasaran Kontekstual
  • Pemasaran Tingkat Konversi
  • Pemasaran Koperasi
  • Pemasaran Perusahaan
  • Pemasaran Lintas-Media
  • Pemasaran Database
  • Pemasaran Pertahanan
  • Langsung Marketing
  • Direct Mail Marketing
  • Pemasaran ngganggu
  • Pemasaran Bhineka
  • Drip Marketing

  • Pemasaran E-niaga
  • email Marketing
  • Pemasaran Wirausaha
  • Pemasaran Etika
  • Pemasaran Injil
  • Pemasaran Acara
  • Pemasaran Ekspedisi
  • Facebook Marketing
  • Pemasaran Lapangan
  • Pemasaran Flanking
  • Geomarketing
  • Pemasaran Global
  • Pemasaran Ijo
  • Guerrilla Marketing
  • Pemasaran Horisontal
  • Marketing inbound
  • Pemasaran Industri
  • Marketing Influencer
  • Pemasaran Informasi
  • Pemasaran ing game
  • Pemasaran Integrasi
  • Pemasaran Interaktif
  • Internet Marketing
  • Pemasaran Internal
  • Pemasaran Internasional
  • Pemasaran otak kiwa
  • Pemasaran Lokal
  • Pemasaran Tail Long
  • Pemasaran Kasetyan
  • Megamarketing
  • Mobile Marketing
  • Pemasaran Multichannel
  • Pemasaran multi-level
  • Neuromarketing
  • Pemasaran newsletter
  • Pemasaran Aksi Paling Anyar
  • Marketing Marketing
  • Pemasaran Non-tradisional
  • Pemasaran sing Nyerang
  • Pemasaran Offline
  • Pemasaran siji-siji
  • Pemasaran Outbound
  • Pemasaran ruangan

  • Pemasaran Pay-per-klik
  • Pemasaran Kinerja
  • Pemasaran Ijin
  • Pemasaran Pribadi
  • Pemasaran Persuasi
  • Pemasaran Titik Penjualan
  • Pemasaran Klik Kirim
  • Pemasaran Precision
  • Pemasaran Produk
  • Pemasaran Promosi
  • Pemasaran jarak
  • Narik Pemasaran
  • Push Marketing
  • Pemasaran wektu nyata
  • Marketing Referral
  • Pemasaran Hubungan
  • remarketing
  • Wangsulan Pemasaran
  • Pemasaran Balik
  • Pemasaran Ilmiah
  • Telusuri Marketing
  • Pemasaran Dhewe
  • Pemasaran Layanan
  • Marketing Shopper
  • Pemasaran Shotgun
  • Pemasaran Sosial
  • Pemasaran Olahraga
  • Pemasaran Siluman
  • Pemasaran Dalan
  • Pemasaran sing Diangkah
  • Pemasaran Teknis
  • Telemarketing
  • Pemasaran Wektu
  • Pameran Pameran Dagang
  • Pemasaran Tradisional
  • Pemasaran Undercover
  • Pemasaran sing digawe pangguna
  • Pemasaran vertikal
  • Pemasaran Viral
  • Web Marketing
  • Pemasaran Muput Tembung
  • Pemasaran Pemuda

  • Pemasaran Real Estate
  • Pemasaran media sosial
  • Pemasaran Asuransi
  • Pemasaran Eceran 
  • Pemasaran Fashion
  • Produk & ulasan
  • Pemasaran Listing Bisnis Kutha
  • Pemasaran Blogger
  • Content Marketing 
  • Pemasaran wisata 
  • Pemasaran Restoran
  • Pemasaran Hubungan Masyarakat 
  • Asosiasi Pemasaran
  • Pemasaran LSM
  • Pemasaran Kesehatan
  • Pemasaran Pariwisata Medis 
  • Gawe ing India Marketing
  • Pemasaran Pariwisata
  • Pemasaran swara
  • produk finansial Pemasaran 
  • pemasaran Festivals film 
  • Pemasaran Film 
  • Pemasaran Waralaba
  • Pemasaran Media
  • Pemasaran Airlines 
  • Pemasaran Pengiriman 

News